Στήλες επικοινωνίας ειδικές κατασκευές

Στήλες επικοινωνίας – Ειδικές κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές και οι στήλες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μπουτονιέρες thira ή prestige και σύστημα γραμματοκιβωτίων, προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και επιτρέπουν την πραγματοποίηση διαφορετικών και αποτελεσματικών τρόπων σχεδιασμού εισόδων των σύγχρονων αρχιτεκτονικών κτιρίων.

Οι στήλες επικοινωνίας χωρίς παρεμβάσεις στην εξωτερική πρόσοψη του σπιτιού ή της πόρτας, είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομούν χώρο και να προσαρμόζονται σε διαφορετικά στυλ, αναδεικνύοντας αισθητικά την εγκατάσταση.
Ιδανικές για παρουσίαση χώρου σε εταιρίες, γραφεία, ιατρεία κλπ. Απεριόριστες δυνατότητες.

Στήλες επικοινωνίας ειδικές κατασκευέςΣτήλες επικοινωνίας ειδικές κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές όπου η μπουτονιέρα μπορεί να σχεδιαστεί κατα παραγγελία με διάτρητη επιγραφή της οδού του αριθμού ή του ονόματος (με οπίσθιο φωτισμό LED) σε συνδυασμό με το υψηλής αισθητικής Design και τα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας υλικά δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανικανοποίητη.

μπουτονιέρες ctcmpoutoniera ctcctc inox

Κατασκευές συνδυασμού μπουτονιέρας και σύστημα γραμματοκιβωτίου με χωνευτή ή επίτοιχη τοποθέτηση.Γραμματοθυρίδες με προσαρμοζόμενη διάσταση, πορτάκι υποδοχής αλληλογραφίας με άνοιγμα εμπρός ή οπίσθιας πλευράς γραμματοκιβωτίου.

ctc eisodosμπουτονιέρες με γραμματοθυρίδες ctcctc stiles